Shoppa min stil

no products

En söndag full med tankar

Hej darlings

Idag första gången på länge som jag sov till strax över 10, brukar vakna av mig själv typ vid halv 8. Kan nog vara för att jag satt uppe och kolla på Sex and the City filmen och den slutade ganska sent. 

Känns super konstigt för mig att veta att tiden som kommer nu är bara att vänta, ingen klocka som kommer ringa imorgon 6.30 för att jag ska stiga upp och gå till jobb. Jag har liksom städat rent hela vår lägenhet igår, jag har dock inte torkat luckorna och listerna då jag har svårt att böja och sträcka på mig men det tar stöderskan. 

Får väl försöka varva ner och vila för sen när lillkillen kommer lär det bli full rulle speciellt med tanken på att jag vill amma om det nu kommer gå. Då ägnar man den första tiden till att bara sitta och amma. Det är så mycket som kommer att förändras och både mannen och jag är taggade. Det kommer inte vara lätt men det kommer vara värt det, team work 😀 

Önskar er en härlig söndag, nu ska jag och mannen ta en kopp kaffe innan han ska iväg till jobb. 

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 30 augusti, 2015 / 12:56 e m

  Så härligt att det snart är dags!!! Sen kommer världen att förändras kan jag lova… Så himla underbart med barn <3
  Kramis

  • anna
   Författare
   30 augusti, 2015 / 8:36 e m

   Det känns underbart att vi snart ska få träffa lilla prinsen, man längtar galet mycket. Kram <3

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?