Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

En utmattad & trött mamma

En utmattad & trött mamma.

God morgon raringar.

Vad jag har känt mig trött och utmattad den senaste tiden. Men jag har egentligen mig själv att skylla på då jag går och lägger mig alldeles för sent. Med tanken på att jag är väldigt beroende av sömn och får jag inte min sömn så känner jag mig helt slut. Eller dom flesta känner säker samma sak. Men jag måste verkligen försöka komma i säng lite tidigare så att jag kan få min skönhetssömn.

Däremot la jag även ut ett inlägg på stories på @annamatkovich där jag pratar om hur min hud har påverkats av allt. Dessutom så har jag slutat amma så alla hormoner försöker förmodligen återställas till det normala. Jag ska även snart på ansiktsbehandling. Och kommer prata mer med min hudterapeut vad jag kan göra när det kommer till hudvård.

En utmattad & trött mamma ​
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?