Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Energi kick – färskpressad rödbetsjuice 

Hej fina ni

Vi kör den vanliga rutinen medan vi fortfarande kan, kaffe och frukost i sängen 😀 Så himla skönt. Känns dock super konstigt att inte ha några rutiner, dom dagarna jag varit hemma nu har jag verkligen vilat till max. Känner mig ganske trött om dagarna och igår sov jag bort halva dagen. Får nog se till att göra det som rutin att ta promenader annars lär han stanna i magen ett bra tag till haha. Jag hoppas hoppas att han snart kikar ur, är så himla nyfiken på honom min lilla groda 🙂 Snart snart.

Nu ska jag promenera hem till Rasha för en preggo/mumy träff, lär ju ta hur långt tid som helst att promenera dit i min snigeltakt.

Idag ladda vi upp morgonen med färskpressad rödbetsjuice, inte precis favoriten men ska tydligen vara jätte nyttig. Googlade och det är tydligen jätte nyttigt för gravida 🙂 Botten upp 😉

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?