Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Extra Speciell Alla Hjärtans Dag

Extra Speciell Alla Hjärtans Dag.

God morgon raringar.

Idag vaknade jag upp av att mina killar kom in med frukost på sängen. Varm havrelatte och nygräddade scones, helt underbart att ligga kvar i sängen och äta frukost. Tänk vilken lyx och dessutom Alla Hjärtans dag. Okej, nu driver jag bara med er. Det var en dröm jag hade. Killarna sover fortfarande och jag ska springa ner och fixa min latte och krypa ner i sängen igen. Vi måste verkligen ha en större säng. Knappt så vi alla får plats i vår säng. Och nu är barnen också små, tänk när dom blir större.

I år är Alla hjärtans dag lite extra speciell för vår del. Det är inte bara Alla Hjärtans Dag men också Valentinos namnsdag. Så gulligt. Detta var något vi tänkte på när vi gav honom namnet.

Vi får helt enkelt se vart denna dagen blir av. Jag känner mig mycket bättre, var rädd jag skulle åka på någon influensa.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?