Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
16   73
59   295
52   287
31   230
55   310

Extra Speciell Alla Hjärtans Dag

Extra Speciell Alla Hjärtans Dag.

God morgon raringar.

Idag vaknade jag upp av att mina killar kom in med frukost på sängen. Varm havrelatte och nygräddade scones, helt underbart att ligga kvar i sängen och äta frukost. Tänk vilken lyx och dessutom Alla Hjärtans dag. Okej, nu driver jag bara med er. Det var en dröm jag hade. Killarna sover fortfarande och jag ska springa ner och fixa min latte och krypa ner i sängen igen. Vi måste verkligen ha en större säng. Knappt så vi alla får plats i vår säng. Och nu är barnen också små, tänk när dom blir större.

I år är Alla hjärtans dag lite extra speciell för vår del. Det är inte bara Alla Hjärtans Dag men också Valentinos namnsdag. Så gulligt. Detta var något vi tänkte på när vi gav honom namnet.

Vi får helt enkelt se vart denna dagen blir av. Jag känner mig mycket bättre, var rädd jag skulle åka på någon influensa.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?