Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
16   256
32   413
9   395
23   396
18   359

Extra Speciell Alla Hjärtans Dag

Extra Speciell Alla Hjärtans Dag.

God morgon raringar.

Idag vaknade jag upp av att mina killar kom in med frukost på sängen. Varm havrelatte och nygräddade scones, helt underbart att ligga kvar i sängen och äta frukost. Tänk vilken lyx och dessutom Alla Hjärtans dag. Okej, nu driver jag bara med er. Det var en dröm jag hade. Killarna sover fortfarande och jag ska springa ner och fixa min latte och krypa ner i sängen igen. Vi måste verkligen ha en större säng. Knappt så vi alla får plats i vår säng. Och nu är barnen också små, tänk när dom blir större.

I år är Alla hjärtans dag lite extra speciell för vår del. Det är inte bara Alla Hjärtans Dag men också Valentinos namnsdag. Så gulligt. Detta var något vi tänkte på när vi gav honom namnet.

Vi får helt enkelt se vart denna dagen blir av. Jag känner mig mycket bättre, var rädd jag skulle åka på någon influensa.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?