Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Få ihop träning som mamma.

Få ihop träning som mamma.

Hej raringar.

Idag är jag verkligen helt slut i skallen. Det har varit en lång och intensiv dag med en väldigt busig 4 åring.

Det här med att få ihop träningen men en 2,5 månaders baby och en 4 åring är inte helt enkelt. Speciellt när man inte sover hela nätter. Men jag gör verkligen allt för att få ihop min träning med min personliga tränare Gabi. Vi tränar två dagar i veckan tillsammans och resten av dagarna tränar jag själv. Jag älskar att träna med Gabi och har fått enormt mycket bra tips.

Nu när jag har ett träningsschema så har jag betydligt lättare att träna själv och vet vad jag ska göra. Känner mig otroligt peppad och jag är verkligen på hugget. Köpte med mig lite produkter också för att effektivisera min träning.

Igår hade jag en sådan dag där jag skulle ta mig till träningen. Men jag var så himla trött och orkade verkligen inte. Ibland får man helt enkelt lyssna på kroppen men också lägga upp en plan för att få in träningen. Få ihop träning som mamma.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?