Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Får nycklar till nya lägenheten

Får nycklar till nya lägenheten

Hej raringar.

Så kul att se att ni är så många som kikar in här trots min dåliga uppdateringar. Jag har verkligen fullt upp med allt och har inte haft så mycket tid för bloggen.

Nu på måndag får jag dessutom nycklarna till nya lägenheten och jag är så taggad. Ser fram emot att fixa lite smått. Lägenheten är super fin men jag vill fixa till ex ha vitpigmenterat ekgolv och inbyggd Ikea Pax garderober i mitt sovrum. Veckan efter kommer även mina nya möbler samt flyttfirma som ska flytta allt. Känns otroligt skönt att slippa flytta allt själv utan bara få det gjort. Det är redan så mycket jobb kring en flytt och allt som behövs att fixas runt flytten. Men ska bli otroligt kul att få ställa iordning allt.

Får nycklar till nya lägenheten

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?