Shoppa min stil

no products

Får nycklar till nya lägenheten

Får nycklar till nya lägenheten

Hej raringar.

Så kul att se att ni är så många som kikar in här trots min dåliga uppdateringar. Jag har verkligen fullt upp med allt och har inte haft så mycket tid för bloggen.

Nu på måndag får jag dessutom nycklarna till nya lägenheten och jag är så taggad. Ser fram emot att fixa lite smått. Lägenheten är super fin men jag vill fixa till ex ha vitpigmenterat ekgolv och inbyggd Ikea Pax garderober i mitt sovrum. Veckan efter kommer även mina nya möbler samt flyttfirma som ska flytta allt. Känns otroligt skönt att slippa flytta allt själv utan bara få det gjort. Det är redan så mycket jobb kring en flytt och allt som behövs att fixas runt flytten. Men ska bli otroligt kul att få ställa iordning allt.

Får nycklar till nya lägenheten

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?