Shoppa min stil

Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
16   105
24   259
34   299
18   291
49   412

Färgglad klänning i perfekt design

Färgglad klänning i perfekt design.

Det känns helt fantastiskt att kunna ha normala kläder efter graviditeten. Jag har verkligen saknat mina kläder även fast jag ännu inte kommer in i stora delar av min garderob. Men snart är det dags för mig att träffa en PT och ta tag i mina mammakilon. Mer om det i ett annat inlägg.

Tänkte istället passa på att tipsa om denna godbiten till klänning. Jag menar hur läcker får den vara! En riktig Anna klänning med dom perfekta detaljer. Den har en jätte fin krage med knappar hela vägen upp. Klänningen kommer från Veronica Virta och ett återfuktande läppstiftet från Chanel Rouge Coco 454.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?