Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
20   144
59   335
35   268
21   228
24   258

Färgglad klänning i perfekt design

Färgglad klänning i perfekt design.

Det känns helt fantastiskt att kunna ha normala kläder efter graviditeten. Jag har verkligen saknat mina kläder även fast jag ännu inte kommer in i stora delar av min garderob. Men snart är det dags för mig att träffa en PT och ta tag i mina mammakilon. Mer om det i ett annat inlägg.

Tänkte istället passa på att tipsa om denna godbiten till klänning. Jag menar hur läcker får den vara! En riktig Anna klänning med dom perfekta detaljer. Den har en jätte fin krage med knappar hela vägen upp. Klänningen kommer från Veronica Virta och ett återfuktande läppstiftet från Chanel Rouge Coco 454.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?