Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Färgglad klänning i perfekt design

Färgglad klänning i perfekt design.

Det känns helt fantastiskt att kunna ha normala kläder efter graviditeten. Jag har verkligen saknat mina kläder även fast jag ännu inte kommer in i stora delar av min garderob. Men snart är det dags för mig att träffa en PT och ta tag i mina mammakilon. Mer om det i ett annat inlägg.

Tänkte istället passa på att tipsa om denna godbiten till klänning. Jag menar hur läcker får den vara! En riktig Anna klänning med dom perfekta detaljer. Den har en jätte fin krage med knappar hela vägen upp. Klänningen kommer från Veronica Virta och ett återfuktande läppstiftet från Chanel Rouge Coco 454.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?