Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   133
38   269
30   334
41   293
32   356

Favoriter från Hunkemöller

Reklam för Hunkemöller.

Jag har en del favoriter från Hunkemöller som är mina favoriter. Bland annat deras brazilian underkläder utan sömmar är mina favoriter. Dom finns i svart och nude färgade. För mig är det väldigt viktigt att känna sig bekväm och att underkläderna ska sitta fint.

Jag är nämligen ute efter en svart klassisk bikini och hittade en hos Hunkemöller som jag blev förtjust i. Bikinin nedan är super fin och jag älskar detaljen. Det är som ett halsband precis vid brösten som är en super fin detalj. Den är dessutom avtagbar så tröttnar man så kan man plocka bort den. Har provat den på och den sitter super fint. Nu längtar jag till nästa tillfälle då jag ska få bära den.

Favoriter från Hunkemöller

Jag passade även på att uppdatera mitt nattlinne till ett vitt nattlinne. Älskar fina hållbara nattkläder. För mig är det vardagslyx. Även fast det är för mig själv så känns det extra lyxigt. Jag har en marinblå sedan tidigare och kände mig sugen att införskaffa mig en vit. Tyget är så otroligt mjukt och fint. Jag gillar att den är tunnare i tyget plus att bandet runt midjan sitter fast i nattlinnet.

Favoriter från Hunkemöller
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?