Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   156
35   194
12   134

Favoriter från Hunkemöller

Reklam för Hunkemöller.

Jag har en del favoriter från Hunkemöller som är mina favoriter. Bland annat deras brazilian underkläder utan sömmar är mina favoriter. Dom finns i svart och nude färgade. För mig är det väldigt viktigt att känna sig bekväm och att underkläderna ska sitta fint.

Jag är nämligen ute efter en svart klassisk bikini och hittade en hos Hunkemöller som jag blev förtjust i. Bikinin nedan är super fin och jag älskar detaljen. Det är som ett halsband precis vid brösten som är en super fin detalj. Den är dessutom avtagbar så tröttnar man så kan man plocka bort den. Har provat den på och den sitter super fint. Nu längtar jag till nästa tillfälle då jag ska få bära den.

Favoriter från Hunkemöller

Jag passade även på att uppdatera mitt nattlinne till ett vitt nattlinne. Älskar fina hållbara nattkläder. För mig är det vardagslyx. Även fast det är för mig själv så känns det extra lyxigt. Jag har en marinblå sedan tidigare och kände mig sugen att införskaffa mig en vit. Tyget är så otroligt mjukt och fint. Jag gillar att den är tunnare i tyget plus att bandet runt midjan sitter fast i nattlinnet.

Favoriter från Hunkemöller
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?