Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Fin kostym för kurvig kropp

Reklam för Cream Clothing.

Fin kostym för kurvig kropp.

Hörni alltså jag måste tipsa om denna urläckra kostym från Cream Clothing. Eftersom jag är lång och bred över låren och smal uppe vid midjan. Så har jag extremt svårt att hitta kostym set som passar min kropp. Antingen är dom breda vid benen och går inte över rumpan, eller så är dom låga i midjan och min rumpa ser konstig ut. Dom som vet, dom vet.

Men Men Men så fick jag chansen att testa kostymen nedan från Cream Clothing och blev helt förälskad. Det var liksom en ren chansning eftersom jag inte provade den innan. Men alltså den är som gjord på mig. Den röda färgen är dessutom urläcker på.

Ni hittar kostymen HÄR. Den är normal i storleken och sen älskar jag längden på byxorna. Så snyggt. Dom är även lite högre i midjan vilket jag älskar. Kavajen är också lite längre i modellen. Och kostymen är normal i storleken. Den är dessutom strechig vilket gör att jag tycker den får en fin passform.

Eftersom den sitter så bra så fick det bli en i beige också. Ska visa en dagens outfit med den beiga kostymen imorgon. Den finns i grön med men tyvärr är byxorna i min storlek slutsålda.

Fin kostym för kurvig kropp.

Fin kostym för kurvig kroppFin kostym för kurvig kroppFin kostym för kurvig kropp

Följ:

3 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   26 augusti, 2020 / 11:17 e m

   Alltså den är super fin och dessutom så skön. Gör det ?

   • 26 augusti, 2020 / 11:18 e m

    Jag har också smal midja och lite kruvigare ben, rumpa så som du beskriver så borde passa mig finfint också

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?