Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Fin mönstrad blå satinklänning

Innehåller reklam genom annonslänk för Lindex.

Idag passade jag på att inviga min fina mönstrade blåa satinklänning från Lindex. Ni hittar den HÄR. Men jag tycker den är så himla söt, perfekt i färgen och sen är längden helt perfekta

Perfekt tillfälle att inviga klänningen när man ska till kontoret. Jag jobbar mycket hemma och då är det mest träningskläder som gäller. Idag hade jag tillfälle att träna direkt efter jobb så jag passade på. Så himla skönt att komma hem och ha träningen färdig. Nu blir det lite egentid och ansiktsmask för att boosta min trötta hud.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?