Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Fin mönstrad klänning

Fin mönstrad klänning.

Jag tycker den här klänningen är super fin. Däremot tycker jag att den är snäppet för kort för mig. Jag är rätt lång vilket inte alltid syns på bilderna så jag gillar lite längre kjolar och klänningar. Så jag kör ett par rätt täckande svarta strumpbyxor till vilket funkar bra.

Klänningen kostar 399:- och med koden ANNAM får du 10% på hela Bubbleroom sortiment. Ni hittar klänningen –HÄR-. Det jag gillar med klänningen är modellen, där är ett bälte runt midjan samt knappar vid brösten.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 27 februari, 2021 / 8:29 f m

  Jättefin klänning, vad har du för strl och tycker du den är liten el stor i strl?

  • Anna
   Författare
   3 mars, 2021 / 5:33 e m

   Tack 🙏 snälla fina du. Den är normal i storleken 😍

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?