Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Finstickad tröja

Reklam för Newhouse.

Är det ett plagg jag saknar i min garderob så är det finstickade tröjor som man kan ha till vardags. Denna läckra finstickade gröna tröjan kommer från Newhouse och finns i flera färger. 100% bomull och otroligt fin i tyget. Som ni märker så älskar jag tidlösa och klassiska plagg. För det spelar ingen roll om man har 15 skjortor eller 20 finstickade tröjor. Dessa plagg är sådana du kan ha år efter år. Jag tröttnar väldigt sällan på mina kläder som är klassiska och tidlösa. Ibland kan det ta ett tag innan jag använder dom, men även om jag plockar fram dom efter 1 år så är dom forfarande inne.

Tycker att man kan styla en finstickad tröja till precis allt. Längtar tills jag kan bära den med jeans, men just nu får det vänta. Jag kommer nämligen inte in i mina jeans, men snart så. Så fort jag tappar mina mammakilon ska jag inviga jeansen. En finstickad tröja är super snyggt till en kontorslook med svarta finbyxor till. 

Jag älskar färg på läpparna men eftersom att tröjan är färgglad så passade jag på att använda en nude färg på läpparna. Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick i färgen Crush som dessutom håller riktigt länge.

Finstickad tröja
Finstickad tröja
Följ:

2 Kommentarer

 1. Jadajada
  29 februari, 2020 / 3:40 e m

  Att ta emot kläder till ett värde av 6178 får man hoppas att du betalar förmånskatt på. Det finns såklart fördelar med det sk influenceryrket att betala för tjänster ta emot kläder och annat men man får verkligen hoppas att no alla gör rätt. För om det visar sig att ni inte redovisar korrekt då lär det inste bli kul att bli påkommen med fingrarna i kakburken.

  • Anna
   Författare
   29 februari, 2020 / 3:59 e m

   Men alltså lilla gumman jag tycker verkligen synd om dig. Har du inget bättre för dig. Hoppas att du hittar en inner lycka för du verkar ha väldigt mycket ilska och avundsjuka. Gömmer dig bakom en datorskärm och kommenterar med olika namn.

   Jobbar man hårt i livet så får man tillbaka. Men om man sitter och dör av avundsjuka så tyvärr kommer man inte långt.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?