Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   156
35   194
12   134

Fint från Newbie

Fint från Newbie.

Hej raringar.

Min lilla kille sover otroligt bra och vaknar varje 3 / 3,5 för att amma. Så jag får ändå någorlunda bra med sömn eftersom han direkt efter att han ammat somnar om. Jag är nöjd med dom timmarna med tanken på att han bara är 3 veckor. Idag vakna hela familjen 9.15. Både jag och mannen har blivit dunder förkylda och han har dessutom åkt på feber. Hoppas jag slipper febern.

Igår åkte vi på taekwondo med vår äldsta son. Den aktiviteten har vi varje söndag. Efteråt åkte vi över till Jägersro Center där jag hade lagt undan världens sötaste björn overall till Valentino från Newbie. Kappahl på Jägerso Center har en jätte fin Newbie avdelning. Blev lite smått och gott till den minsta från Newbie. Finns så himla mycket fint där och man vill typ köpa allt.

Vi passade på att äta ute när vi ändå var där. Sen åkte vi över en sväng till mina föräldrar på kaffe. En mysig söndag med familjen.

Blev en del smått och gott som fick följa med. Denna björn overallen hade jag till Matteo när han var liten och den funkar hur bra som helst, även vintertid. Dom små har man för det mesta i vagnen. Bra pris för en overall också, 299:-Från början stod jag mellan den vita och beiga och hade så svårt att välja. Men det fick bli den vita.

Följ:

2 Kommentarer

 1. 23 september, 2019 / 5:40 e m

  Newbie har så fantastisk fine klær!!

  • Anna
   Författare
   23 september, 2019 / 5:58 e m

   Visst har dom. Så himla mycket fint, man vill ha allt ??

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?