Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Fint & skönt mysset

Fint & skönt mysset

Jag är för övrigt inte en person som gillar myskläder. Då tar jag hellre på mig träningskläder och använder det som myskläder. Men eftersom jag är hemma mycket så tänkte jag ge mjukiskläder en chans. Kan ju inte slita sönder alla mina träningskläder. Jag passade på att klicka hem det sötaste mjukiskläderna. Dom är prickiga och super sköna. Materialet är jätte mjukt och skönt att ha på. Detta mysset finns även i beige och jag kan lova er att jag kommer klicka hem den i beige med. Inte nog med att den är så skön så tycker jag att den är super fin på också. Fint & skönt mysset. Har ett annat i svart som jag ser fram emot att prova. 

Man köper setet separat. Tröjan och byxorna är just nu på 40% rabatt, dvs 179:- HÄR och byxorna 179:- HÄR ? Använder du koden ANNAM får du dessutom ytterligare 10% på allt. (Erbjudandet på 40% är tillfälligt så passa på att fynda). 

Fint & skönt mysset
Det är såhär min dagens outfit ser ut för det mesta. Är jag hemma en hel dag och jobbar så brukar jag inte känna mig peppad att piffa till mig. Men det räcker vän med snygga myskläder och att man känner sig fräsch ?! 
Fint & skönt mysset

 

Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?