Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
13   118
37   224
26   282
10   219
13   197

Firar med Chanel i Köpenhamn

Firar med Chanel i Köpenhamn.

Hej raringar.

Igår åkte jag och mannen över till Köpenhamn för att fira lite. Vi besökte bland annat Chanel i Köpenhamn följt av en date Night.

Köpenhamn.

Det började med att vi nästan inte blev insläppta i Köpenhamn. Vi [ läs jag ] hade helt missat att vi var tvungna att ha med pass. Jag hade skrivit ut personbevis som visade på att vi var från Skåne. För från Sverige är det bara Skåningar och någon mer som blir insläppta i Danmark. Men som tur är så träffade vi på en snäll polis som släppte in oss. Hade nog lipat som ett barn. Det hade i sådana fall varit andra gången jag försöker besöka Chanel butiken och något står i vägen. Första var förra året i Stockholm när dom hade stängt pga personalfest.

Men vi kom in i Köpenhamn och jag älskar verkligen att besöka Köpenhamn. Hade verkligen saknat att åka över. Vi åkte direkt över till Chanel butiken och köpte med lite smått och gott. Jag har ju haft mitt företag i 4 år och passade på att fira lite extra. Mannen var såklart med och som alltid världens bästa partner in crime. Jag ville ha ett foto utanför butiken och där stod han i regnet och knäppte foto på mig. Jag är så otroligt tacksam över som människorna i mitt liv som stöttar mig i det här och alltid finns där. Han är en av dom som har tålamod och hjälper mig otroligt mycket.

Firar med Chanel i Köpenhamn

Firar med Chanel i Köpenhamn ​
Firar med Chanel i Köpenhamn
Firar med Chanel i Köpenhamn
Firar med Chanel i Köpenhamn

Vi tog även en runda inne på ILLUM. Jag fastnade vid Tom Ford då dom hade en hel på utförsäljning. Jag älskar läppstiften så passade på att fynda. Sen spanade jag också in läppstift på Gucci men det fick bli stopp där. Är otroligt nyfiken på Guccis läppstift men det får bli en annan gång.

Sen satte vi oss och kopplade av en stund.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?