Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   133
38   269
30   334
41   293
32   356

Fixa cykeldäcken

Reklam för Tooorch.

Vädret är helt fantastiskt och det är perfekt läge att plocka fram cykeln. Jag har en cykel och det var ett riktigt bra tag sen jag cyklade på den. Den är dock väldigt sliten och behöver ett vårfix och en riktig upplyftning. Behöver byta ut korgen då den börjar bli rätt sliten, jag har också punktering och det behöver också fixas till. Tro det eller ej men vi kommer att få köpa nya cykeldäck till den och mannen kommer att få ta tag i det. Hos Tooorch finns en massa olika cykeldäck att välja mellan och ska inte vara några problem att köpa rätt däck. Måste även införskaffa mig en ny sadel, vill gärna ha en bekväm sadel så jag kan cykla längre sträckor. Jag älskar faktiskt att cykla, speciellt nu när det är fint väder.

Vilka cykeldäck ska man välja?

När jag kikar på deras hemsida så är det en del grejer man ska tänka på. Vilket mönster man ska ha på däcken? Hur man hittar rätt dimension. Får väl läsa på lite för att se vilka däck jag bör ha. Det som är viktigt för mig är att det ska vara sköna däck som är smidiga och rullat på.

Matteo har också precis lärt sig att cykla och har fått en splitter ny cykel av mormor och morfar. Så han cyklar hela dagar och älskar det. Så min tanke är att så fort vi fixat till min cykel att åka runt med honom. Vi bor ute på landet och här är helt underbart att cykla och promenera. Super fina cykelvägar också. Är så glad att han lärt sig att cykla så snabbt. Trodde det skulle ta betydligt längre tid men han lärde sig på knappt en halv dag. Snacka om att vara en stolt mamma.

Fixa cykeldäcken ​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?