Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
4   71
37   247
18   202
24   294
34   300

Födelsedags middag på Kasai i Malmö

Födelsedags middag på Kasai i Malmö.

Hej raringar.

Har precis kommit innanför dörren. Imorse när jag lämnade Matteo passade jag och Valentino på att ta en lång promenad. Nu ska denna lilla killen sova lite medans jag ska sätta mig vid datorn och få lite jobb gjort. Har lite att ta igen.

Igår kväll mötte jag upp fina Maria för att fira mig. Det blev Kasai i Malmö. Eftersom jag går på strikt matschema så kollar jag minsta lilla vad jag äter. Men det gick hur bra som helst, blev ugnsbakad lax med grönsaker och en väldigt fettsnål sås. Vi blev väldigt nostalgiska och började prata om när vi första gången träffades. Vi kom snabbt fram till att vi känt varandra i bara två år. Alltså det känns så mycket längre. Känns som att vi varit vänner hur länge som helst.

Det som är kul är att vi kommit varandra så nära och blivit jätte bra vänner. Tycker det känns så svårt att hitta bra vänner på äldre dar. Vi klickar så himla bra och har alltid så mycket att prata om. ❤️

za

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 20 november, 2019 / 3:23 e m

    Låter som ett bra födelsedagsfirande.
    Grattis i efterskott!

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?