Shoppa min stil

no products

Födelsedagsfirande hela helgen

Födelsedagsfirande hela helgen.

Hej raringar.

Alltså oj oj vilken intensiv och fullspäckad helg. Fredag höll vi på hela kvällen för att fixa inför lördagens födelsedagsfirande. Men jag har en tendens att räkna fel och såklart räknade jag fel med måtten hemma. Vi möblerade om hela vårt hem för att få plats med alla gäster. Men det bästa är att det alltid löser sig vilken det gjorde. På lördag hade vi vänner och vuxna hemma hos oss för att fira våra killar. En super härlig dag som höll på ett bra tag. Vi hade så himla kul och Matteo är så nöjd.

Födelsedagsfirande hela helgen
Födelsedagsfirande hela helgen
Födelsedagsfirande hela helgen
Med mina fina tjejer. Fina Sofia som äger Kräm Hudvårdsstudio och hennes fina dotter ❤️. Och fina Maria ❤️.
? tårtan som passade perfekt till mitt färgglada kalas här hemma. Tårtan med djur på är det min syster som gjort. Hon är så grym.
Hur duktig är inte min syster.
Kalas Nr 2.


Egentligen ville jag inte ha båda kalasen samma helg för det blir alldeles för mycket. Men vi är uppbokade några helger framåt så det fick bli allt på en och samma gång. Så idag hade vi kalas på Leos lekland för Matteo och hans kompisar. Åh my gad alltså tur man gör detta en gång per år. 11 hyperaktiva barn som man skulle underhålla var inte det enklaste men det viktigaste är att min stora kille är nöjd och glad. Matteo är så himla glad över allt firande och så nöjd. Kan tänka mig han kommer fråga imorgon när vi ska fira honom nästa gång.

Min lilla älskling är så nöjd med helgen.
Dessa tre killar har känt varandra sen dom var bebisar. Älskar bilden på dom.

Nu ska jag lägga mig. Är helt slut efter denna intensiva helgen. Hade behövt 1 månads semester. Men nopp, imorgon väntar jobb riktigt tidigt.

God Natt fina ni.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 22 september, 2020 / 10:54 f m

  ja det är mycket slit med kalas och vi kan ej ha det hemma det blir för trångt så vi brukar hyra lokal

  • Anna
   Författare
   22 september, 2020 / 11:19 f m

   Ja alltså det är på gränsen här med men vi lyckades. Barnkalaset passade på att ha på Leos ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?