Shoppa min stil

no products

For my baby – Kenzo & Hugo Boss tröjor

Nu när det var Black Friday passade jag på att shoppa lite till min lilla kille. Malmö har inte alls bra utbud när det kommer till märkeskläder för barn, så större delen av min shopping till lillkillen sker via nätet.

Klickade hem dessa söta tröjor från Kenzo och Hugo Boss. Han har inte så mycket kläder i mörka färger så jag blev överlycklig nät jag hitta dessa 😀 Dessutom så har han vuxit ur en massa kläder redan nu så jag beställde tröjorna i lite större storlek.  

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 3 december, 2015 / 2:40 e m

  Kenzo tröjan var ju riktigt cool

  • admin
   Författare
   3 december, 2015 / 8:45 e m

   Visst 😀 Det finns så himla mycket för de små

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?