Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   225
30   298
18   221
19   303
38   329

Före & efterbilder på utbyggnaden

Före & efterbilder på utbyggnaden.

Ni är några stycken som undrat om jag inte kan visa före & efterbilder på utbyggnaden. Såklart jag kan. Hela utbyggnaden tog inte så längt tid, jag gillar när saker och ting går undan. Vi valde att göra denna utbyggnaden för att få den extra ytan. Annars älskar både jag och mannen öppningen ner.

Här är en förebild. Vi valde att ha kvar glasräcket vid trappan då jag älskar när det är ljust hemma och det kommer in en massa ljus. Före & efterbilder på utbyggnadenFöre & efterbilder på utbyggnaden

Efterbild. Är otroligt nöjd med utbyggnaden. Inredningen är ännu inte klar och jag har lite tankar hur jag vill ha det och vilka inredningsdetaljer vi ska ha.Före & efterbilder på utbyggnaden

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?