Shoppa min stil

no products

Förkylning på g eller pollen?

Uch känns som att jag har en förkylning på gång men så nämnde mamma att ja men det kanske är pollen, och mitt ena öga har kliat extra mycket och varit lite varigt när jag vaknat på morgonen. Men jag har mest tänkt att det är pga att jag inte använt mascara på länge och börjat med det nu nyligen. Jag hoppas verkligen att det inte är pollen fyy vad jobbigt annars. Återstår att se.

 Nu ska jag krypa ner i sängen och få min skönhetssömn då det väntar en intensiv jobbvecka. Ska möta upp resten av gänget imorgon då vi kör Malmö rekrytering denna veckan, sen är det tillbaka till kontoret veckan därefter. 

 God Natt 

 
Ladda upp med extra vitaminer denna söndag. Vill verkligen inte behöva vara ifrån träningen. Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?