Shoppa min stil

no products

Förkylnings astma & mammalivet

Förkylnings astma & mammalivet

Ligger i soffan, rätt så utslagen. Men skönt att sätta sig och koppla av. Det har varit en tuff natt. Valentino har lite snuva och andades märkligt under natten. Det lät märkligt när han andades (Det liksom pep) och han var otroligt orolig under natten. Vilket gjorde att vi inte fick någon sömn i natt och under dagen ville han knappt sova. Dom timmarna han sov höll jag på med annat. Så vi bokade tid på vårdcentralen för att utesluta det värsta.

Enligt läkaren så verkar det vara förkylningsastma och vi fick med oss inhalator och hämtade ut dosan på apoteket. Alltså inte det enklaste att ge till en liten kille som protesterar. Han måste dessutom inandas 6 gånger. Ska försöka ge honom den under natten när han sover.

Fick bli en lugn dag då jag känt mig helt slutkörd. Knappt någon sömn och en gnällig liten kille. Fick hoppa träningen men tog istället två långa promenader. Ibland blir det kanske inte som man planerat och man får helt enkelt anpassa sig. Tro det eller ej så har jag istället gått 20 tusen steg. Det var ett tag sen jag gick så många steg.

Nu blir det serier på Netflix med en kopp varm citronvatten.

Förkylnings astma & mammalivet
Förkylnings astma & mammalivet ​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?