Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Första mammaträningen efter kejsarsnittet

Första mammaträningen efter kejsarsnittet.

Hej raringar.

Det var verkligen inte det enklaste att ta sig till gymmet med två barn. Tror allt handlar om rutiner och jag ska bara komma in i det. Jag kommer att träna direkt när jag lämnat Matteo på förskolan tisdag, onsdag och torsdag. Måndagar går han inte på förskolan och då får jag ha med båda barnen.

Jag lämnar Matteo på barnpassningen på Sats medans den lilla för följa med in. Idag var min första pass efter kejsarsnittet och det gick jätte bra. Jag tog det väldigt lugnt och gjorde alla övningar i min takt. Men jag känner verkligen hur min kondition blivit dålig och jag har en lång väg framför mig. Men det var så skönt att få svettas och att få börja med träningen.

Efter träningen ville Matteo leka på Extreme Zone, så det gjorde vi. Sen åkte vi och åt lunch. Jag hade lite ärenden att fixa och det gick bra. Nu är vi hos mina föräldrar på kaffe och ska snart åka och hämta några paket. Ett av paketen har jag verkligen sett fram emot.

Önskar er en härlig måndag fina ni.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?