Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Första pojken i familjen 

Idag har varit en lång dag, vaknade ganska tidigt känns som att jag inte kan sova länge på helgerna. Rensa i vår walk in då vi måste få plats med en stor byrå som vi har i sovrummet då vi måste flytta den till walk in för att få plats med spjälsängen. Jag vet att jag är tidigt ute men eftersom jag jobbar mycket så är där ingen tid över till fix och trix. Dessutom åker jag till Stockholm för en veckans jobb om lite mer än en vecka och i slutet på maj ska jag jobba i Göteborg en vecka. Tiden går ju så himla fort och jag gillar vara ute i god tid och planer allt 😀

I maj kommer det hända väldigt mycket och det känns som att jag inte kommer ha en sekund över till att fixa och trixa så jag tjuvstartar redan nu 😀 Sen är det ju så himla svårt att hålla sig iallafall för mig och mannen.

Idag jobbade jag några timmar och sen gick jag över till mamma och systrarna för att umgås med dom. Alla är ju så himla glada och syrran började visa fotbollskläder som hon skulle skämma bort lillkillen med, jag har noll koll när det kommer till fotboll. Nu ska ni veta en sak, detta är första killen i vår familj så att ni kan ju tänka er lyckan. Vi är bara tjejer i vår familj och detta är faktiskt sant ahhah så alla blev helt till sig när de fick reda på att jag och G ska ha en pojke hahah 😀 Nä hör ni nu ska jag hoppa in i duschen.

/Pusselipuss

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?