Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Fortsättning följer på karantän

Fortsättning följer på karantän.

Hej raringar.

Jag måste säga att trots allt detta så har folk som jag inte ens känner erbjudit sig att hjälp till att handla. Tycker det är så himla fint ❤️ Tusen tack till alla er ❤️ Men mina systrar har faktiskt varit helt fantastiska som hjälpt till i vått och torrt. I veckan när jag fick åka in till akuten med mamma och sen åka mitt i natten för att hämta mamma så kom min syster över för att hjälpa till med barnen. Det är i sådana här stunder som man verkligen märker vilka människor som bryr sig. Ärligt talat så finns det människor i min närhet som jag inte kommer vilja ha något med att göra. Dessa har inte frågat en enda gång om de kan hjälpa till med något. Att främmande människor erbjuder sig att handla åt en är faktiskt jätte fint.

Fortsättning följer på karantän

Vi alla mår bra. Barnen är friska vilket är jätte skönt. Mamma är dock fortfarande svag och yr. Hon ligger mest och vilar. Ska hon komma upp ur sängen så hjälper vi henne. Jag ser till så hon får i sig smoothies och annat för immunförsvaret. Jag är glad att jag kan vara här och hålla ett öga på henne. Ja jag blev också sjuk men jag klara mig. Det viktigaste är att mamma återhämtar sig ❤️

Jag har till och med imorgon på mig att sitta i karantän. Men jag kommer att hålla mig borta från allmänna platser. Men mask kommer jag att bära om jag ska utföra ärenden som ej kan vänta och vi jobbar redan hemifrån så det kommer jag att fortsätta med.

Fortsättning följer på karantän
Fina syster åkte och handla till oss. Bara en sådan enkel grej att handla Mc Donalds mat till Matteo för han brukar få det på helgen, blir svår. En sådan grej man vanligtvis tar för givet.

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. 14 december, 2020 / 10:36 e m

  Har mannen din smittats, eller har han lyckats slippa?MIn karls bror hans tjej har blivit sjuk, men brorsan har ej smittats. Det är ju lite otorligt egentligen,. Skönt att mamma återhämtar sig och skönt att du mår bättre med, Fint att ni får hjälp, tacksamt

  • Anna
   Författare
   14 december, 2020 / 10:38 e m

   Åh alltså den är hemsk. Nej han har lyckats hålla sig borta och vi har varit i karantän hos mina föräldrar. Ta hand om dig ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?