Shoppa min stil

Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
11   118
17   189
11   159
7   196
6   157

Fotvård i Malmö 25% rabatt

Fotvård i Malmö 25% rabatt när du uppger mitt namn. Passa på att unna dig vardagslyx och ta hand om dina fötter.

I förra veckan var jag hos bästa Sneki på Ren Hud i Malmö för att få fotvård. Jag har gått till Sneki ett bra tag och hon är otroligt duktig. Det är verkligen lyxigt att få fotvård och skämma bort sina fötter. Sneki utför även medicinsk fotvård, vet att ni är några som frågat det. Under vintertid brukar jag förhårdnad och liktorn som Sneki tar bort. Sen jag börja gå till Sneki har jag blivit så duktig på att faktiskt ta hand om mina fötter, peela mina och smörja dom nästan varje dag.

För er som inte visste så räknas fotvård med i friskvård. Så erbjuder ert företag er friskvård så passa på att använda det.

Sen får ni även 25% rabatt på första behandlingen hos Sneki på Ren Hud i Malmö när ni uppger mitt namn. Ni hittar prislista och behandlingar – HÄR -. Sneki har semesterstängt mellan 12 – 24 augusti. Så passa på att boka en tid innan.Fotvård i Malmö 25% rabatt Fotvård i Malmö 25% rabatt

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?