Shoppa min stil

no products

Från ACTIC till SATS

Hallo darling

Full rulle här och jag kikar in en snabbis. Ska nämligen iväg till Göteborg för jobb idag och kommer vara där fram till fredag, kommer sakna min älskling. 

Det är nämligen så att mannen och jag har bytt gym från Actic till Sats, vi har tränat på Sats ett tag nu och det känns mycket bättre än Actic. Är glad att få slippa det stället nu och även min stalker. Gymmet är otroligt fint och det går inte att jämföra med Actic, där går betydligt fler pass och öppetidern är mycket bättre. 😀 Efter gymmet passade mannen och jag på att äta middag tillsammans, såklart blev det sushi för min del och sallad för mannen.En gymselfie fick det också bli 😀Nu måste jag rappa på så jag hinner med mitt tåg till Göteborg.

Pusselipuss

Följ:
Dela inlägget

3 Kommentarer

 1. 8 mars, 2015 / 7:34 e m

  Härligt att träna tillsammans =)

  • anna
   Författare
   8 mars, 2015 / 9:10 e m

   Ja det är mysigt att ha den tiden tillsammans

 2. ida
  9 mars, 2015 / 8:48 e m

  jag har med en stalker, vet hur det känns :-S men nu kommer ju idioten veta var du är om du skriver ut det på bloggen??

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?