Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Fredag & idag firas det.

Fredag & idag firas det.

God morgon raringar.

Killarna är på bättringsvägen och jag har dom hemma från förskolan idag med eftersom dom ska ha varit symptom fria i 48h. Idag är jag hos mamma som hjälper mig med barnen eftersom jag har ett digitalt möte idag. Sen älskar ju barnen att vara med mormor. Mysigt att bo gångavstånd från mormor. Min mamma är verkligen en klippa som ställer upp i vått och torrt även när jag säger till henne att det inte behöver. Men mamma ger sig inte ❤️ 

Men hörni, idag är det fredag och det är dessutom tulpanens dag. Ska passa på köpa fina tulpaner idag också. Vad gör man inte för att fira lite extra. Jag har dessutom lite spännande grejer på gång som jag tänkte passa på att fira. Tycker att vi människor borde fira och unna oss oftare. Kanske köpa något fint när man uppnått ett mål eller varför inte unna dig.

Eftersom det är tulpanens dag så ska jag öppna upp en flaska rosébubbel med en tulpanflaska. Helt ärligt så är det en av den finaste flaskan jag sett. Jag och Maria har redan passat på att skåla sedan innan och jag har sparat en flaska till idag. Vi två älskar vardagslyx och att unna oss. Vi har ett intresse som vi delar förutom mode. Och det är att vi älskar gott bubbel, vin och god mat. Vem gör inte det egentligen. Men vardagslyx kör vi hårt på.

Fredag & idag firas det.
Jaume Serra Tulip Bouquet Cava Rosé
Jaume Serra Tulip Bouquet Cava Rosé är ett rosébubbel som är riktigt uppfriskande. Jag och Maria hade räkor till och det passade utmärkt. Den är väldigt fruktig och inte alls söt, vilket jag gillar. Tycker att flaskan är så fin och en perfekt ge bort present. Champagne glasen är från Newport och jag gjorde ett riktigt Black Friday fynd på dom.
Följ:

1 kommentar

  1. 16 januari, 2021 / 8:02 e m

    Härligt unna sig lite fredagsgotta och feelings och tulpaner är så fint

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?