Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
13   117
19   179
37   341
12   263
32   291

Fredag & snart helg

Hej raringar

Fredag och för min del några timmars jobb och sen är det helg. Ikväll är det bokat girlsdate men innan dess ska jag hinna med ett pass på gymmet. Och jag har sett till att jag hinner med det 🙂 Förkylningen har äntligen nästan släppt och det känns skönt att vara igång. Är fortfarande lite täppt i näsan och lite snorig men inget värsta.

Men ska bli kul att träffa tjejerna, de va ett tag sen sist. Vi ville gå på bio men där är ingen bra film.

Önskar alla en härlig fredag och helg ?

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?