Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Frisörbesök på Bayhome i Staffanstorp

I samarbete med Bayhome.

I tisdags var jag hos fina Frida på frisörsalongen Bayhome i Staffanstorp. Jag hade nog den största utväxten någonsin och som jag har längtat efter detta frisörbesök. Fick boka det någon vecka innan beräknad förlossning för att ha håret fixat och snyggt. Jag ville ha slingor och då var det bra att där var utväxt så det inte blir för markant skillnad eftersom jag är hel blonderad sedan tidigare. Blev super snyggt och Frida körde på en mer beige blond ton på mig. Först gjorde hon en blekning och sedan la hon på en toning. Anledningen till varför jag ville ha slingor är att slippa utväxten som man får när det är hel blonderat. Sen trivs jag otroligt bra i page och klippte det en bra bit. Mitt hår växer som ogräs och jag tycker det känns så klassiskt och chic med page.

Skonsam blekning.

Jag har under ca 1,5 månad fått testa en ny serie från Lanza innan den släpptes på marknaden. Healing Blonde serie heter den och finns på utvalda salonger. Ni kan läsa inläggen om – Healing Blonde Från Lanza -. I denna serien finns även salongsprodukter för frisörer och Frida använde dessa på mig. Det ska vara en mer skonsam blekning för håret som inte sliter på håret lika mycket.

Alla nya kunder får dessutom 25% rabatt på första behandlingen hos Frida på Bayhome i Staffanstorp. Precis utanför salongen finns dessutom gratis parkering vilket alltid är smidigt.

Vill ni ha ännu mer inspiration så spana in deras Instagram @bayhome1.

Frisörbesök på Bayhome i StaffanstorpFrisörbesök på Bayhome i Staffanstorp

Jag brukar variera färg och frisyr lite då och då. Men under en längre tid har jag haft det blont och page och jag trivs väldigt bra i det. Minns att jag gick från jätte långt hår till page för några år sen och alla tänkte jag skulle ångra mig, men det gjorde jag inte. Vem vet, kanske lite längre fram får jag för mig att göra något annat med mitt hår.Frisörbesök på Bayhome i StaffanstorpFrisörbesök på Bayhome i StaffanstorpFrisörbesök på Bayhome i Staffanstorp

Följ:

3 Kommentarer

 1. Matilda
  8 augusti, 2019 / 1:09 e m

  Tycker du klär så fint i den frisyren.

  • Anna
   Författare
   8 augusti, 2019 / 1:49 e m

   Tack snälla fina du, trivs otroligt bra i frisyren ?

  • Anna
   Författare
   8 augusti, 2019 / 3:26 e m

   Tack snälla fina.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?