Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

From Paris to Sweden – Welcome back

Har ju hänt så mycket grejer i helgen att jag inte ens hinner blogga om det 😀 I lördags var vi hemma hos Camilla och Nicklas som flyttat tillbaka från Paris till Malmö. Dom flyttade dit i ett år får att Nicklas fick jobb där, måste dock säga att det känns som att dom varit borta i 5 år. Så i Lördags hade dom inflyttningsfest igen och vi firade deras hemkomst. Vi hade en super trevlig kväll och jag skratta så mycket att jag hade så ont i kinderna så jag knappt kunde prata dagen efter.

Välkommen tillbaka underbara vänner, nu får vi se till att umgås och ta igen all förlorad tid 😀

DSC00839 DSC00840 DSC00841

Jag och fina NillaDSC00842

Nu ska ni få höra en rolig grej. Jag och Nillas familj går långt tillbaka, det är nämligen så att hennes mammas bror var min lärare i Geografi på gymnasiet. Och vi i skolan brukade alltid sitta längst fram då vi tyckte han var små snygg och han hade sådan lång lugg som han brukade slänga med hahah lite roligt när jag första gången träffade honom i butiken och Nilla bara det här är min morbror hahah. Så nu på festen berättade jag för honom, som vi skratta 😀

Det fick såklart bli en bild med min gamla lärare, jag, hans coola fru, min gamla lärare/ Nillas morbror och såklart bästa Nicklas. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?