Shoppa min stil

no products

Frukost med tjejerna

Hallo fina ni

Har äntligen kommit innanför dörren och har krupit ner i sängen 🙂 Idag känner jag mig sjukt trött och även smått yr, kan vara för att jag inte ätit järntabletter i några dagar. Min mage har nämligen börjat protestera och jag ringde barnmorskan för att kolla om jag kan dricka blutsaft då jag har druckit det innan och det gick bra, och det fick jag.

Började dagen tidigt på morgonen då jag träffade tjejerna innan jobb för att äta frukost. Vi fick nämligen träffa söta Molly som kom till världen för några dagar sen 😀 Så bedårande söt, kan inte förstå att jag snart själv ska ha en sådan där liten knatte. Fick även hålla henne en stund, ibörjan kändes det nervöst då hon är så himla liten. Jag ska själv ha en sån liten snart så lika bra att vänja sig 😀 

Rasha kunde inte joina oss då hon inte mår så bra eftersom hon gått över 6 dagar och känner sig väldigt svullen. Så snart är det dags för henne att ploppa ut lillkillen. Emelie har 26 dagar kvar och sen är det min tur. Får höra allas förlossnings historier. Jennys förlossning gick hur bra som helst så det kändes skönt att höra 😀  

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 29 juli, 2015 / 11:54 e m

  Så otroligt söt och liten bebben är 🙂
  Det klär dig verkligen snart så kan du njuta av när din lilla prins kommer ;).
  Tänkte fråga om man får fråga är nyfiken inom vilken bransch jobbar du eller vilket yrke jobbar du med? Har du högskole utbildning? Själv funderar jag på att byta yrke och är lite nyfiken vad du jobbar med. Tippar på att du är en karriärs kvinna men såklart en duktig sådan 😉 ha en fin dag fina du 🙂

  • anna
   Författare
   30 juli, 2015 / 8:11 e m

   Visst är den 🙂 Jag längtar efter min lilla bebis, känns helt overkligt att där är så lite tid kvar 😀 Jag har skrivit lite om vad jag jobbar med under inlägget work work and work. Man ska göra det man trivs med, ibland är det inte alltid lätt att byta yrke men man ska inte ge upp. Jag har pluggat media och kommunikation på Malmö högskola men jag avslutade aldrig C uppsatsen, har väl funderat lite smått om jag ska ge mig på det men sen har jag lagt det på hyllan. Ha en fin dag söta du.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?