Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Frukost på Ulfsunda Slott

Frukost på Ulfsunda SlottFrukost på Ulfsunda Slott
Hej raringar.

Jag passar på att dricka kaffe och blogga medan Valentino sover middag. Idag ska vi nämligen förbi Stockholm för lite shopping. Dock kommer vi inte springa runt i en massa butiker utan istället sätta oss på en mysig uteservering.

Idag checkar vi även ut från detta underbara slott. Det har varit super mysigt och Ulfsunda slott är så vackert. En väldigt härlig och avkopplande upplevelse. Eftersom vi åkte en massa timmar igår så passade vi på att njuta av kvällen och spendera den på slottet. Jag tog även ett långt bad och drack min champagne i badkaret. Hur lyxigt är inte det.

Ulfsunda Slott är ca 10 minuter med bil från stan. Helt perfekt om man vill ha en weekend där man både får en klick av city livet och sedan kan återgå till en lugnare miljö.

Slottet har även en spa avdelning som man kan boka in sig på. Vilket kan vara härligt om man vill lyxa till det lite extra.

Bokar man via Staycation Stockholm och uppger koden: STAYCATIONSTHLM så får man dessutom 25% på bokningen. Där finns en rad olika Staycations här i Stockholm. Vill ni se bilder på rummen på Ulfsunda Slott (klicka).

Frukost på Ulfsunda Slott ​
Super god frukost på Ulfsunda Slott. Bilden får tala för sig själv.
Frukost på Ulfsunda Slott ​
En välbehövlig morgon boost.
Frukost på Ulfsunda Slott ​
Frukost på Ulfsunda Slott ​
Ingen sovmorgon här inte. Denna lilla killen vaknade 07.00 och ville inte sova. Som tur är finns det kaffe på rummet så det fick bli en extra stark kaffe. Det positiva är att vi kommer igång lite tidigare.
En super härlig avslut på fredag kvällen. Ett bad och bubbel. Underbart!

 

Följ:

1 kommentar

  1. 15 augusti, 2020 / 11:34 f m

    Sett att du gjort mökröda naglar, jag ska snart göra om mina och hade tänkt så, så kul att se live på någon annana, jag har tänkt ev en liten touch på dem också. Hur ofta gör du om dina? Ohh så härligt ni har det och great att tillbrina en natt på ett lyigt hotell och bara unna sig det, Så gött med hotellfrukost med sådär då man är ute. Vi var till Tällvberg och unna oss en spahelg där, vi hade tösen med, var såklart underbart, ibland skulle man göra mer också bara kärleksmässigt också

    Kul att unna sig en shopping i Sthlm med och uteservering

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?