Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
2   54
13   227
17   174
17   228
19   211

Fuktboost med Carita Ideal Hydratation Rich Lagoon Creme

Fuktboost med Carita Ideal Hydratation Rich Lagoon Creme.

I ca två månader har jag testat en annan kräm ur Carita Lagoon serien. Den heter Carita Ideal Hydratation Rich Lagoon Creme. Det som skiljer den från den vanliga Lagoon, som jag använder är att denna är mer anpassad för vintern och innehåller extra mycket aktiva ingredienser och ger ännu mer fukt. Så fort det blir lite kyligare så reagerar min hud och blir extremt torr. Jag får partier, speciellt i pannan som är torr.

Sist jag var hos Terese på Kräm Hudvårdsstudio och gjorde diamantslipningen, inlägget – Storstädning av huden. En behandling alla borde unna sig efter sommaren och efter vintern. Perfekt storstädning av huden och tar bort alla döda hudceller. Men sist jag var och gjorde diamantslipningen, så introducerade Terese mig för Lagoon Rich som ger extra mycket men också för en rengöringolja som har blivit min nya favorit.

Fuktboost med Carita Ideal Hydratation Rich Lagoon Creme

Ni som följer bloggen vet att jag är extremt noga med min hud. Efter att ha testat Carita Ideal Hydratation Rich Lagoon Creme i ca 2 månader så känns huden helt fantastisk. Jag är noga både morgon och kväll att rengöra med rengöringsoljan. Man blir inte alls kladdig och oljig som det kan låta och jag tänkte samma sak. Den jobbar även i förebyggande syfte med anti age.

Ni hittar Carita Lagoon Rich HÄR. Jag har alltid med mig Caritas Lagoon face mist i väskan, skulle inte kunna tänka mig att inte använda face mist. Håller sminket på plats men ger också en fuktboost under dagen.

Fuktboost med Carita Ideal Hydratation Rich Lagoon Creme

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?