Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Fullspäckad vecka & styrelsemöte 

God morgon darlings

Gick och la mig lite tidigare igår kväll men fanns ingen chans att jag skulle somna tidigare. Istället låg jag i sängen och kolla på mobile. Min lilla kille sover bra om nätterna, vaknat 1 gång på natten och 1 gång på morgonen för att amma och sen fortsätter han att sova till 9.00. Min lilla sömntutta, älskar att sova precis som sin mamma.

Denna veckan kommer att vara fullspäckad, igår satte jag mig ner med tjejerna för att boka in veckans träning så att jag hinner med den. Efter en dunderförkylning är det bara att ta sig i kragen och ta sig till gymmet. Idag ska jag iväg på styrelsemöte och då mannen fortfarande är rikitgt sjuk så får jag ha med mig min lilla kille. Han är ju så himla snäll så det kommer gå bra 😀 

Nu blir den en kopp kaffe för stt pigga upp denna mamman.

Trevlig dag fina  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?