Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   57
103   337
18   253
51   363
31   314

Fullspäckade dagar och full rulle

Fullspäckade dagar och full rulle

Hej raringar.

Kikar in en snabbis då det ekat lite tomt på bloggen. Jag har verkligen haft en fullspäckad vecka och knappt hunnit kika in här. Just nu är jag så trött att ögonen går i kors men jag tänkte att jag kör en snabb uppdatering.

Det har varit full rulle på jobb och jag har suttit och intervjuat hela veckan så nu känner jag mig helt slut i skallen. Dom dagarna jag haft orken med mig har jag varit ute och promenerat. Tanken har även varit att promenera tidigt på morgonen och vissa dagar funkar bättre än andra.

Idag passade vi på efter jobb att ta barnen till Vellingeblomman och efteråt åkte vi till det nyöppnade stället Rus som har lite liknande koncept som bounce.

Fullspäckade dagar och full rulle
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?