Shoppa min stil

no products

Funderar på en städerska

Nu ska ni få veta en väldigt rolig grej. Jag och mannen har nu ett bra tag funderat på att skaffa oss en städerska då vi båda två har galet mycket och när vi väl är lediga så vill vi spendera den tiden tillsammans. Sen jobbar jag typ 200% och är man sådär galet petig med städningen så är det inte alltid enkelt att hålla det på nivån man själv vill. Jag fick ett nummer till en kvinna av en nära vän till mig som jag aldrig hann ringa, dom har haft denna kvinna som hjälpt dom i hushållet under flera års tid och liksom blivit en del av dom, men som sagt jag hann aldrig ringa den här kvinnan.

Såg däremot att Jennifer tävlade ut 3 timmars städhjälp från Helpling och jag tänkte men varför inte jag kan väl tävla trots att jag aldrig vinner något. Snacka om att jag fick mig världens suprise när jag gick in på insta och såg att jag vinnit den. Perfekt tajming 😀 Och en sådär lycklig tjej 😀

IMG_9520

Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

  • anna
   Författare
   29 januari, 2015 / 11:17 f m

   Visst 😀

 1. 28 januari, 2015 / 7:52 f m

  Lyxigt gott! Det hade ju inte varit fel att ha en städerska.

  • anna
   Författare
   29 januari, 2015 / 11:17 f m

   Eller hur 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?