Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Fyndiq – marknadsplats för fynd

Reklam för Fyndiq.se

Fyndiq – marknadsplats för fynd.

Vem älskar inte att fynda. Hos Fyndiq hittar du ett stort utbud av produkter från tusentals butiker, samlade på ett och samma ställe till riktiga fyndpriser. Du klickar dig enkelt fram genom dom olika kategorierna eller att du söker på varan som du är ute efter. Och skulle du mot förmodan inte hitta det du söker efter och dessutom inte har bråttom att köpa den direkt. Så kolla dagen efter eller om någon dag igen. För Fyndiq får in tusentals nya varor varje dag.

Jag själv har faktiskt handlat julklappar, leksaker till barnen då det var oroligt bra priser. Alla som någon gång handlat leksaker vet hur dyrt det är. Eftersom det skickas från olika butiker kan det vara så att när man beställer flera varor att det kan komma i olika paket. Detta eftersom det skickas från olika ställen. Men eftersom köps från Fyndiq, så skulle det vara något eller man har några funderingar så är det Fyndiq man kontaktar. Vilket är otroligt smidigt och man behöver inte kontakta varje butik. Ett bra sätt att hålla reda på sina köp, speciellt om det är julklappar och man handlar lite mer. 

Fyndiq – marknadsplats för fynd.

Förutom massa andra kategorier så säljer även Fyndiq mobilskal och mobiltillbehör till bra priset. Nu när jag tänker på det så behöver jag ett skydd till framsidan på min mobil. Jag tappar den hela tiden så glasskyddet jag har är alltid sönder. Jag är expert på att tappa telefonen och har jag då inte bytt ut glaset på framsidan så är risken att skärmen går sönder. Vilket hände mig för någon månad sen och jag fick skicka in mobilen för lagning. Vill också ha ett genom skal så jag kan byta lite då och då. Min mobil är i rosé så snyggt om det syns. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?