Shoppa min stil

no products

Gant kängor & REA

Jag har länge kikat efter snygga vardagskängor och när Gant starta sin rea så passade jag på att slå till på ett par bruna mocka kängor från Gant. Så himla snygga och perfekta till vardagen. Dom finns även i svart men inte på rean. Får hålla utkik 🙂

Har gjort en del fynd under rean, har nog haft riktig tur att just min storlek funnits kvar. Brukar ha tur med just rean 🙂 Jag kan kika på rean i butik om det inte är uppslängt och huller om buller, för det är absolut det värsta jag vet att rota bland rean. Hänger det snyggt eller vikt på bordet så kikar jag mer än gärna. Minns när jag själv jobba i butiken och vi fick till oss att man skulle göra det så maffigt som möjligt och gärna lite halvt rörigt för att det skulle sälja bättre, men jag personligen tror inte att man säljer mer bara för att allt är uppslängt och ser rörigt ut. Det i sin tur gör att varan tappar i värdet för kunden och man i princip slänger tillbaka den när man själv provat. Vad tror ni?  

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?