Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Gårdagens dejt med denna donnan 

Igår skulle vi ha en tjejdejt men då både Rasha och Jenny var sjuka så fick det bli jag och Emmsan. Alla vi är ju gravida samtidigt och ska ha bebisarna typ nästan direkt efter varandra så vi har ju galet mycket att prata om och då det är första barnet för mig och Emmsan så tar vi till oss alla tips vi kan få från Jenny och Rasha. Krya på er tjejer <3

Jag och Emmsan började dagen med middag på Lemongrass där det blev några såklar alkoholfria drinkar. Till det tog vi vårrullar med tigerräkor och sushi 😀 Riktigt gott. Vi hade så sjukt mycket att prata om och efter 5 timmar var jag tvungen att röra mig hemåt då jag var tvungen att packa och komma ner i säng lite tidigare, det sistnämnad blev ju såklart inte enligt planerna.

   
         

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?