Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Gårdagens Outfit Tema – Rött & Rött

Gårdagens Outfit Tema – Rött & Rött

Hur kommer det sig att när man väl kan sova så sover man inte så länge. Det är så himla typiskt mig att vakna tidigt dom helgenerna då jag inte har barnen. Det kanske är så att jag helt enkelt har vant mig och blivit en morgonmänniska.

Jag har haft en super mysig fredag och lördag, men ännu är inte helgen slut. I fredags var det AW på Kajuteriet i Malmö med tjejerna. En super mysig kväll med massor av skratt och härligt sällskap. Igår mötte jag upp Maria för fotografering och vi passade på att besöka ett nyöppnat ställe på Davidshall. Sedan åkte jag till Helsingborg för att träffa en vännina som flyttat dit.

Gårdagens Outfit Tema – Rött & Rött

Men gårdagens outfit tema var rött och mer rött. Jag älskar rött. Och kavajen nedan är mitt senaste köp från Zara. Jag blev helt förälskad i den så fort jag såg den, ni vet – kärlek vid första ögonkastet. Den är så otroligt fin. Jag passade på att köra en glammig lördags look med röda läppar och lockar.

Jag har fått en del frågor på min Instagram från tjejer som skriver att man tappar motivationen till att unna sig och göra sig iordning. Den är väldigt svår att motivera eftersom motivation inte går att skapa utifrån utan det måste helt enkelt finnas hos dig, du måste skapa den. Men jag kan bara prata för mig själv. Däremot älskar jag att unna mig, jag älskar vardagslyx och att göra mig iordning. Jag själv känner mig så mycket bättre och mår mycket bättre när jag gör mig iordning eller unnar mig något fint. Det är viktigt att faktiskt belöna sig själv. Jag kan bara försöka inspirera.

Önskar er en underbar Söndag.

Gårdagens Outfit Tema - Rött & Rött​
Gårdagens Outfit Tema - Rött & Rött​
Gårdagens Outfit Tema - Rött & Rött​

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?