Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Giorgio Armani Si

Inlägget är reklam för Lyko och innehåller annonslänkar.

Mitt senaste tillskott i min parfym samling, är denna ljuvliga parfymen från Giorgio Armani Si. Jag har alla Si parfymer och men denna är den “lättaste” i doften. Däremot är denna Si parfymen den som är frisk men ändå med karaktär. I somras hade en vännina till mig denna doften och jag blev helt förälskad. Men jag tycker att den har något pudrigt i sig.

Sì Eau de Toilette-doften för kvinnor representerar ren och enkel lyx och innehåller endast de mest nödvändiga komponenterna. Den är som siden mot bar hud med sin fina, förföriska doft. En briljant och blommig chypre-doft i en komposition av kontraster.

Giorgio Armani EDT Si 50 ml. Giorgio Armani Si
I bloggen har jag en egen kategori för parfymer. Ska försöka bli bättre på att använda den och tipsa er om mina favorit parfymer.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?