Shoppa min stil

no products

Girls Night Out

Igår mötte jag upp fina Anna och vi tog oss till Lilla Torg för att njuta av den så kallade sommaren. Lilla Torg var smockat med folk och vi satte oss på ett av ställena där det fanns ledigt bord. Vanligtvis gillar jag inte detta ställe då servicen suger och så klart sög den denna gången också. Brukar inte skriva och klaga på olika ställen då jag tycker att vi alla är människor och man kan ha dåliga dagar men ibland får man nog. Efter att fått jaga servitrisen ett antal gånger både för att hämta vår mat, ta tallrikarna och tillslut notan som vi fick gå fram till baren och betala. Riktigt dåligt så vi bestämde oss för att gå vidare.

Vi satte oss på Moosehead och Anna tog ett glas vin och jag fick nöja mig med min cola. Som vanligt blev det en lyckad kväll med massor av skratt och fnatt 😀 Framför oss satt det ett äldre sällskap och mannen i sällskapet satt hela tiden och tjuvlyssna på mig och Anna haha hoppas att han hade det lika roligt som vi med tanken på vilka samtalsämnen vi tog upp hahaha. 

Kan inte fatta att nästa gång vi ses så kommer vi att ha vår lilla kille hos oss, helt galet. Fina Anna köpte en jätte fin present till lillkillen som jag kommer visa upp lite senare. Tack vännen för presenten.  

    
    
   

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?