Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Godfika en onsdag

Hej raringar.

Killarna sover och jag ligger i soffan med en kopp te och jobbar. Har lite mail att svara på samt få iväg fakturor. Samtidigt som jag kollar på Netflix. Jajamen, jag kan göra flera saker samtidigt.

Imorse blev det lite stressigt då jag skulle få iväg Matteo till förskolan och jag hade en tid att passa då jag skulle vara på möte. Valentino fick såklart följa med och skötte sig riktigt bra. Jag var där i 3 h så det är ändå rätt så länge. Men han är verkligen en super snäll bebis som man kan ha med överallt.

Efter mötet åkte jag och hämta Matteo på förskolan och sen körde vi för att hämta kusinen Julia på skolan och sedan farmor. Blev en mysig dag här hemma med lite godfika på en onsdag. Matteo och Julia busa för fullt och sen satte vi på en film och hade lite filmmys. Jag håller ju mig såklart strikt borta från alla dessa sötsaker även fast tomteskum är min svaghet så klarade jag mig.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?