Shoppa min stil

no products

Good morning & hello monday 

God morgon darlings

Hoppas att ni har haft en lika underbar helg som jag 😀 Gårdagen utnyttjade jag bara till att vila och ladda upp för min sista vecka på jobbet innan mammaledigheten 😀 Måste dock erkänna att jag blev lite smått rastlös och bröjade städa på sådana konstiga ställen. Ska bli intressant att se hur det kommer gå att vara ledig i väntan på lillkillen. 

Nu laddar jag upp med en kopp kaffe och lite frukost, ska strax traska iväg till barnmorskan för kontroll. Känner mig redo för att träffa den lilla killen så han får gärna kika ut snart 😀 

Önskar er en super härlig start på denna veckan.

Såhär pigg är jag idag hahah 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?