Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Good morning & hello monday 

God morgon darlings

Hoppas att ni har haft en lika underbar helg som jag 😀 Gårdagen utnyttjade jag bara till att vila och ladda upp för min sista vecka på jobbet innan mammaledigheten 😀 Måste dock erkänna att jag blev lite smått rastlös och bröjade städa på sådana konstiga ställen. Ska bli intressant att se hur det kommer gå att vara ledig i väntan på lillkillen. 

Nu laddar jag upp med en kopp kaffe och lite frukost, ska strax traska iväg till barnmorskan för kontroll. Känner mig redo för att träffa den lilla killen så han får gärna kika ut snart 😀 

Önskar er en super härlig start på denna veckan.

Såhär pigg är jag idag hahah 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?