Shoppa min stil

no products

Gör vi människor alltid rätt.

Kom att tänka på en sak idag när jag åkte buss hem, vi människor ser alltid saker från vårt eget perspektiv. Satt på bussen påväg hem och hade en stor kartong bredvid mig på sätet, bussen började bli full och jag liksom tog upp denna stora kartong och satte den i knät. Men det är faktiskt inte många som gör det, utan folk tar ju för givet att nu kan den ha en egen plats och du får stå. Tycker det där är riktigt störigt och jag själv säger till på bussen om den är full och någon har en påse eller väska på sätet.

Visst tänkte jag att det skulle vara skönt att låta kartongen vara kvar på sätet och underlätta för mig själv, men jag tänkte på hur jag själv brukar reagera när någon annan gör så. Tänk om vi alla ibland kunde ta ett steg och granska oss själva. Gör jag alltid rätt? Visst är det enkelt att se fel hos andra men tycka att man själv är felfri.

(null)

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Mia
  10 februari, 2015 / 6:30 e m

  Underbart, kommer inte ihåg den frasen… 🙂 … så himla bra. Tips: Tävla hos min vän Anna: http://haga26.se/

  • anna
   Författare
   10 februari, 2015 / 10:48 e m

   Jag kommer inte ihåg själv men jag gillade ordspråket 😀 Ska kika in på bloggen

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?