Shoppa min stil

no products

Gratisboxar för gravida

Det finns hur mycket som helst när det kommer till gratis gravidboxar men för det mest så innehåller dom inte något vettigt och bara en massa reklam. Jag har testat några stycken och tänkte skriva vilka som är mina favoriter.

Allt för föräldrar gravidpaket där du får Värdecheck på en valfri body från KappAhl i 100% ekologiskt bomull. 25% rabattkupong på valfritt damplagg hos KappAhl och tidningen Föräldraguiden Gravid från Allt för föräldrar.

Kronans apotek. Är du medlem hos Kronans apotek går du in i ett valfritt kronans apotek och hämtar ut en påse med smått och gott både för bebisen och mamman. Har inte hunnit fota det själv men jag lånade bilden från Loaas bloggkronan

Startbox från Apoteket hjärtat. Denna startbox kostar i vanliga fall 399:- men om man är medlem får man en box per hushåll. Innehåller en hel del grejer som man har nytta av.

b477d7a116fc8a96130337a32f59a615

Libero klubben / startbox i denna box får man en hel del grejer, det mesta kan man packa med sig i bb väskan. Denna box får man 1 månad innan beräknad förlossning. Libero klubben är också ett medlemskap där du samlar poäng när du handlar blöjor och sen får man en hel del värdecheckar hemskickat.

startbox_02_2015

 

 

 

Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?