Shoppa min stil

no products

Gravid uppdatering -70% av graviditeten har passerat

God morgon fina

Uch vad jag sov dåligt i natt, har gått i sömnen typ hela natten stackars lillkillen han måste tro jag är helt knäpp. Ja jag går i sömnen och har gjor det sen jag var liten, det går i perioder, ibland går jag mer och ibland mindre. Vid ett av tillfällena inatt snubbla jag lite lätt och landa på rumpan men det blev inget allvarligt. Jag har varit hos läkaren och alla möjliga personer för att gå till botten med det hela men där är ingen som lägger sin energi på sånt. Aja inte för att klaga men man ska vara typ döende för att få vård. Lagom bitter :p

Kollade på min gravidapp och idag har jag gått 70% av graviditeten och det är ca 11 veckor kvar till beräknad förlossning. Så himla spännande, går inte beskriva i ord glädjen och lyckan. Jag längtar efter det lilla livet och få pussa ihjäl honom 😀 Tänk att man kan älska någon så mycket utan att ens ha träffat den lille. 

Jag känner av att han är stor nu och där är ont om plats, han sparkar är betydligt mycket starkare och vissaa gånger för det ont när han sparkar till. Själv mår jag bra förutom att jag är smått trött och blir lätt andfådd, tar alla tillfällen att vila när det går. 

 

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?