Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Gravid vecka 24

I lördags gick jag in i vecka 24 och nu kan man se en liten mage som sticker ut. Bebisen rör sig för fullt och jag har känt av honom under natten så det är en liten nattugla som gömmer sig i magen. Nu är han ca 21 cm från huvud till stjärt och väger ca 570 gram. Lillkillen börjar bli stor nu 😀 

Jag mår bra och där är inga konstigheter så det känns skönt, vi har börjat räkna ner nu och det mesta är redan fixat. Har blivit lite smått förkyld men det får jag skylla på vädret då man knappt vet vad man ska ha på sig. Har kvar skötbordet och lite smågrejer kvar att fixa. Som vi längtar efter vår lilla kille, att få pussa ihjäl honom och se hur han ser ut 😀 

Igår köpte jag första nallen till vår lilla älskling 😀 

   

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?