Shoppa min stil

no products

Graviduppdatering och vecka 39

Idag går jag in i vecka 39 och nu är det 13 dagar kvar tills beräknad förlossningsdatum. Nu börjar jag känna av allt möjligt, igår började jag få lite kraftigare sammandragningar och förvärkar, kroppen förbereder sig inför den kommande förlossningen. Satt och läste lite om dom olika värkarna igår för man blir lite smått förvirrad, hur ska man veta när det är dags? Som tydligen alla säger så vet man när det är dags så jag får väl lita på det. Jag är van att ha mensvärk från helvetet och dessa förvärkar är precis som mensvärk. Jag försöker öva in andningen och lära mig att slappna av när förvärkarna kommer även om dessa förvärkar inte går att jämföra med dom riktiga. 

Jag har även märkt av att lillkillen rör sig mer, vet inte om han är orolig när förvärkarna och sammandragningarna kommer eller så är det helt enkelt att han har för lite plats i magen. Man är ju orolig för minsta lilla grej. Enligt barnmorskan så är det helt normalt och vi har en aktiv liten kille som är i full fart. 

Nu händer det inte så mycket förutom att vi räknar ner dagarna tills lillkillen ska komma och längtar något så otroligt mycket. Jag är så himla trött om dagarna och sover mycket mitt på dagen. Sen går jag upp så himla tidigt också av någon konstig anledning. Massor av toalettbesök under natten får jag heller inte glömma. Men allt detta går jag igenom för vår lilla kille och det känns som en kick. Samtidigt som jag är rädd för förlossningen så vill jag att han kommer nu så vi kan få träffa honom, rädslan har nog omvandlats till adrenalin och jag hoppas det håller i sig tills förlossningen.

  

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?